Entertainment went down

Collapse
X
  •  
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Entertainment went down

    Problems with the radio and intercom.
    My headset lost right side and my wife lost left side. later in the day we lost intercom but radio is still there.
    If I hit a bump our headsets work for a short time ( radio only )in both ear pieces but not intercom.
    Question is.... anyone have this?
    which harness is the one going to the headsets?
    What is common to both headsets besides the radio unit?
    Last edited by Cruiseman; 09-11-2014, 06:27 AM.
    Iron Station, NC
    2003 GL1800A Illusion Blue
    USAF

  • #2
    Is it possible that you have some bad cables? Have you tried switching your wife's helmet cable with yours to run a test?
    GOLDWING AND F6B MAINTENANCE VIDEOS
    Save $1000 a year in labor by doing your own maintenance!

    Website | YouTube | 2001-2017 Videos | 2018+ Videos

    Comment: (For off-topic replies)


    • #3
      A loose connection is what you are describing.

      Did you have the shelter off recently? If so you might want to make sure you hear a "Click" when you push in the radio plugs.
      Try pushing the INT button on the radio in/out a few times to see if a piece of sand got trapped between it and the radio face plate?.

      Comment: (For off-topic replies)


      • #4
        I will work with the suggestions that have been mentioned when I get back in town. Keep the suggestions coming.
        Iron Station, NC
        2003 GL1800A Illusion Blue
        USAF

        Comment: (For off-topic replies)


        • #5
          My wife was having problems loosing one side then the other, and i sprayed contact cleaner in the audio plug and plugged and unplugged her audio cord a few times and it seems to have cured the problem on her's.

          Comment: (For off-topic replies)


          • #6
            Originally posted by lyle doverspike View Post
            My wife was having problems loosing one side then the other, and i sprayed contact cleaner in the audio plug and plugged and unplugged her audio cord a few times and it seems to have cured the problem on her's.
            Same thing here - worked for me too.

            Comment: (For off-topic replies)


            • #7
              Here's a Passenger cord tip:
              Spray a little silicone spray into the bikes plug so the passenger can easily fit them together.

              Comment: (For off-topic replies)


              • #8
                We have the 2 piece J&M cords/headsets.
                I replace the cords a few years ago and now we are having trouble with the again.
                Have to wiggle them around (where the 2 pieces connect) for a good contact.
                Will replace the cords next year as the trike will be stored in a month for winter time in Wisconsin.
                T.A. Jens
                The Pizza Man
                1800 06 White Champion Trike
                2005 Bunkhouse Camper
                2006 Breeze Cargo Trailer
                GWRRA Life Member

                Comment: (For off-topic replies)


                • #9
                  Cleaned up the connectors to the headsets with electronic cleaning spray. That fixed the radio problem. The intercom problem, was the mute selector button. Never knew it had one. somewhere along the line I hit it.
                  Thanks everyone for your help.
                  Iron Station, NC
                  2003 GL1800A Illusion Blue
                  USAF

                  Comment: (For off-topic replies)


                  • #10
                    Originally posted by Toyfarm View Post
                    Cleaned up the connectors to the headsets with electronic cleaning spray. That fixed the radio problem. The intercom problem, was the mute selector button. Never knew it had one. somewhere along the line I hit it. Thanks everyone for your help.
                    That mute button can serve a very good purpose, you know. Hehehe!
                    2007 Crucible Orange Metallic
                    2009 Kawasaki Red Concours 14
                    AMA Life Member 0672853
                    IBA Member 8846 Premier
                    NRA Life Member

                    Comment: (For off-topic replies)

                    Sorry, you are not authorized to view this page

                    Related Topics

                    Collapse

                    • Cruiseman
                      Radio cutting out
                      by Cruiseman
                      This is a weird one, my radio starting cutting in and out recently. I only does it through the headphones, not the speakers. Now, here are a couple of other clues. I tried using Mic-Mutes (PTT) to silence...
                      03-14-2015, 05:09 PM
                    • wburnett1
                      AM radio
                      by wburnett1
                      I can not believe how poorly the am radio performs on this bike. It has bad static all over the dial and it is maddening to me that Honda would put such a lousy radio on this bike. FM is fine, no problem...
                      05-03-2018, 07:08 PM
                    • Kooler2
                      Radio does not work
                      by Kooler2
                      I have a Honda F6B 2013
                      And the radio does not work
                      Wont turn on?
                      Well it was working yesterday?

                      But today its a no go?

                      Pushed every button more than once and...
                      04-09-2021, 03:55 AM
                    • Redwing2012
                      XM radio goes silent
                      by Redwing2012
                      My XM radio goes silent. It will be playing and then it goes silent for a few seconds and then comes back on. The cycle repeats itself. It does not lose signal or go to another source. it just goes mute...
                      03-22-2019, 02:27 PM
                    • TerryDJ
                      Radio wont turn on?
                      by TerryDJ
                      Ok
                      The radio wont turn on
                      Checked the fuse and its OK
                      Their is no display
                      This has happened more than once
                      Just fixes itself (Why)
                      Is their a radio reset?
                      Many...
                      04-03-2016, 10:50 PM
                    Working...
                    X