Mute and auto volume adjust inop

Collapse
X
  •  
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Mute and auto volume adjust inop

    OK GW Gurus,

    I am still dealing with mute and speed sensitive volume adjust not working. I tried to remove fuse and also checked the 4 wire pins near key switch. Mute button does depress and lock correctly but mute symbol does not show on dash or volume does not change. Thinking I may have to send the radio to Sierra this winter..... Any ideas would be greatly appreciated. Thanks in advance

  • #2
    Are those the only buttons not working? I've had all audio buttons stop working due to a stuck button. Cleaned the dirt out of the buttons and all was well, just took quite a bit of work to get it cleaned out.
    Learn to ride your bike so your bike doesn't ride you....

    Comment: (For off-topic replies)


    • #3
      Nope just the mute function and auto speed sensitive volume. Mute button goes in and locks. Next push releases it as it should. Mute indicator on LCD does not appear, radio doesn't mute and radio stays loud when I slow down.

      Comment: (For off-topic replies)


      • #4
        Sounds like a Sierra job . . .
        Life is all about decisions. I decided for Jesus Christ.
        04 All White
        Mich Alpin PA3
        Darkside #956

        Comment: (For off-topic replies)


        • #5
          Tried plug and unplug all the connectors and disconnecting power. Still the same, will remove it this winter and have it fixed. I can live with it, he'll my wife's mute button has never worked and it hasn't killed me.

          Comment: (For off-topic replies)


          • #6
            Originally posted by Fire trike View Post
            OK GW Gurus,

            I am still dealing with mute and speed sensitive volume adjust not working. I tried to remove fuse and also checked the 4 wire pins near key switch. Mute button does depress and lock correctly but mute symbol does not show on dash or volume does not change. Thinking I may have to send the radio to Sierra this winter..... Any ideas would be greatly appreciated. Thanks in advance
            Before sending your radio to Sierra, I would check the actual wires for opens or shorts before you send it. There could be a couple open wires between the button and radio itself. The radio could possibly not even getting the signals.

            Here is a guy that repairs radios. Check his web page out. He has a Faq. that answers some common questions.

            http://www.wingconnect.com/Home_Page.html
            2007 Crucible Orange Metallic
            2009 Kawasaki Red Concours 14
            AMA Life Member 0672853
            IBA Member 8846 Premier
            NRA Life Member

            Comment: (For off-topic replies)


            • #7
              Thanks Orangecrate. I will dig into some more this weekend.

              Comment: (For off-topic replies)

              Sorry, you are not authorized to view this page

              Related Topics

              Collapse

              Working...
              X