Just testing a video post

Collapse
X
  •  
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Just testing a video post

    And it's not working. I'm trying to figure out how to post a video and not just the link. Some of you have done it, but when I copy the URL of the video and try to attach it here, I get an "invalid file" window.

    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Ken
    ..........Central California.........'03 1800 Durango red, the fastest color

    "Patriotism is supporting your country all the time, and your government when it deserves it".......Mark Twain

    "The thing about quotes on the internet is that you cannot confirm their validity."........ Abraham Lincoln

  • #2
    I use the advanced editor (A with an underline) and use the Insert Video icon.
    GOLDWING AND F6B MAINTENANCE VIDEOS
    Save $1000 a year in labor by doing your own maintenance!

    Website | YouTube | 2001-2017 Videos | 2018+ Videos

    Comment: (For off-topic replies)


    • #3
      Ah Ha, thanks Chris, Obviously I have not used that function yet,I thought that was just for text editing, I'll get his figured out yet.
      ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
      Ken
      ..........Central California.........'03 1800 Durango red, the fastest color

      "Patriotism is supporting your country all the time, and your government when it deserves it".......Mark Twain

      "The thing about quotes on the internet is that you cannot confirm their validity."........ Abraham Lincoln

      Comment: (For off-topic replies)

      Sorry, you are not authorized to view this page

      Related Topics

      Collapse

      Working...
      X